DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Sæsonen 2016/17 er ved vejs ende og her er det på sin plads og ønske tillykke til mestrene i de forskellige rækker, til overleverne, til hygge spillerne og til de nye klubber, der nu har været igennem deres første sæson og selvfølgelig til alle jer andre.

En af de helt store udfordringer i sæsonen har været hjemmesiden og opgraderingen af netop denne. Det har været vanvittig irriterende og tidskrævende, det har skabt frustrationer både hos os, men særligt hos jer og det håber vi inderligt vi kan blive fri for i den kommende sæson. I skal dog have stor tak for jeres forståelse og tålmodighed, det har givet os den arbejdsro og accept som vi har haft brug for.

Den første store test kommer når vi d. 15 juni 2017 åbner op for tilmeldinger til den nye sæson – det betyder, at I vil have over en måned til at få lavet jeres holdtilmeldinger til den kommende sæson, da der er deadline på dette d. 20 juli 2017.

Hvordan kommer det til at forløbe?

Der bliver åbnet op d. 15 juni 2017 for 2017/18 sæsonen på Klubportalen – husk at bruge Instruktionsbogen, som forhåbentligt kan guide og hjælpe med mange af tvivlsspørgsmålene.
Se instruktionsbogen her

Optimalt forløb:

-        Klubberne skal først betale kontingent for den kommende sæson (17/18) og når det er sket vil de andre produkter være tilgængelige.

-        Så kan man lave sine holdtilmeldinger til den kommende sæson

-        Der kan købes licenser til den kommende sæson 17/18 – det betyder, at man faktisk kortvarigt kan have to aktive licenser, da licensen 16/17 først udløber d. 30.06.2017

-        VIGTIGT, at man ligeledes går ind under Klub stamdata og får opdateret på Max antal hjemmekampe og selvfølgelig tjekker om alt anden information er opdateret korrekt.

Vi håber, at det hele kommer til at forløbe gnidningsfrit og håber, at det bliver nemt for jer ude i klubberne – heldigvis fik vi mange positive tilbagemeldinger på selve tilmeldingsdelen og betalingsdelen sidste år, så vi er fortrøstningsfulde og klar.

Håber, at se mange af jer i den nye sæson – god sommer, god dart og god sæson 17/18.

Venlig Hilsen

Morten, Udviklingskonsulent Dansk Dart Union.

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge