DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Vi har nu i en lang periode forsøgt at opdaterer og forenkle vores reglementer i DDU, samt gøre dem tidssvarende.
Det har bestemt ikke været en nem opgave, da der var mange gentagelser, fejlplaceringer og gråzoner i det gamle materiale.

Nu er vi dog ved at være ved vejs ende og vi syntes produktet er blevet mere gennemskueligt, tvivls skrivelserne er præciseret eller fjernet og vi har nu et produkt, der stemmer overens med det DDU som i kender i dag.

Heldigvis blev det opdaterede turneringsreglement modtaget rigtigt positivt og vi håber det samme vil gøre sig gældende igen. Vi kan ikke på helt samme måde tydeliggøre, hvor ændringerne er sket, da det også omhandler rokader, flytninger og totale omskrivninger.

Den største ændring vi har lavet er en opdeling, der gerne skal gøre det mere gennemskueligt at finde det specifikke man leder efter.
På hjemmesiden vil man altså fremadrettet kunne finde Dansk Dart Unions love som i kender dem, derudover vil det allerede opdaterede turneringsreglement og stævnereglement stadigvæk være at finde.

Det nye er, at vi har opdelt de generelle regler i to opslagsværker, nemlig et spillereglement og et ordensreglement.
Den proces reglementerne har været igennem skulle gerne gøre det nemmere fremadrettet at manøvrere rundt i vores regler og love. Det skulle ligeledes gerne sikre, at gråzoner og modsigelser ikke længere er eksisterende. Alt i alt et mere brugervenligt produkt.
Find det hele her

 

Herunder kan I se nogle eksempler på de ting der er blevet opdateret:

Eksempel: Der står ikke længere noget omkring klubkortet, som ikke har eksisteret i en årrække, men det er derimod en betalt licens via portalen, der gør en spillerberettiget.

Eksempel: Stævnereglerne er nu kun beskrevet i stævnereglementet, hvor de før også var beskrevet i de generelle regler.

Eksempel: kulturministeriets bekendtgørelse omhandlende børneattester er blevet opdateret så den sidste opdaterede gør sig gældende.

 

Vi håber virkelig i blive glade for arbejdet, der skulle gøre det nemmere at bruge for jer medlemmer og klubber. Har I spørgsmål så skriv til sekretariatet på info@dart-ddu.dk som vil forsøge at svare bedst muligt.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Dansk Dart Union.

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge