DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Rehabiler Open 2018

Første lørdag i det nye år blev Danmarks eneste paradart stævne afholdt og afviklet i Vejle for andet år i træk -  et stævne der bestemt er kommet for at blive.

I år deltog ikke mindre end 14 deltagere, det lyder umiddelbart ikke af mange, men ud af de 14 spillere var alle på nær en handicappet og det gør lige pludselig antallet stort.

Det gjorde, at man i sidste øjeblik oprettede endnu en række og der blev spillet om 3 vandre pokaler i 3 forskellige rækker. Efter rigtige mange sets og indgange fandt man frem til finalisterne, der nu skulle fordele pokalerne i mellem sig.

I finale A stod to rutinerede skikkelser overfor hinanden, Yvonne ”YVE” Post (Vejle) skulle se om hun kunne overkomme Jesper ”Roadrunner” Andersen (Tvis-Dart). Efter 5 spændende set kunne Jesper til sidst trække sig sejres rigt ud af opgøret og hjembringe pokalen til Tvis.

I finale B blev et sandt lokalopgør udspillet, hvor Kim Ingemann Nielsen (Vejle) og Pierre Petersen (Vejle) skulle dyste om sejren. De to klubkammerater bød hinanden op til kamp, men til sidst kunne Kim tage sejren og har nu håneretten i klubben.

I finale C havde Torben Sørensen (Vejle) æren af Frank Bjerregaard Hansen (Århus), desværre for Torben trak Frank sig sejres rigt ud af opgøret og pokalen kom med hjem til smilets by.

    

Middelfart Sparekasse stod for stævnets to fiduspokaler, hvor af den ene gik til stævnets klart sidst tilmeldte deltager, som kom med helt i sidste time Torsten Kristensen. Den anden gik til finalisten fra B-finalen Pierre Petersen, der vanen tro brugte mere tid på at skælde ud på sig selv end på sine lukninger!

Paradart stævnet blev afviklet på finest vis og for mange af spillerne en fin optakt til en kæmpe dart oplevelse, der foreligger her i 2018. Dutch Open vil i år have paradart med for første gang og 6 spillere fra Danmark vil drage mod Essen og forhåbentligt tage en titel med hjem. Delegationen kommer til at bestå af 5 spillere fra Vejle og de gæstes af Jesper Andersen fra Tvis-Dart Danmarks anden klub der nu også tilbyder Paradart.

Vi glæder os allerede til mere paradart i 2018, hvor flere klubber forhåbentligt for det tilføjet til deres klublokaler!

Kæmpe stor tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere: Rehabiler – Specialindretning, Sanitätshaus – Schütt & Jahn, Søren Søgaard A/S og Middelfart Sparekasse 

Godt nytår

Heinz Dahl og Palle E. Petersen

 

 

Skrevet af Palle E. Petersen – redigeret af Morten T. Sørensen 

      

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge