DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Et helt år er gået uden statistik og det undskylder vi for, men nu er ventetiden heldigvis ovre. Statistik modulet er igen blevet lanceret og åbnet op for på hjemmesiden. Du finder det under Turnering. Det betyder desværre ikke, at det er helt færdigt endnu, da vi har store drømme og ambitioner om denne statistikdel.

Dog kan man allerede nu kan gå ind og se statistik fra hele sidste sæson og vurdere om man virkelig også vandt så mange kampe som man nu troede.

Det fremstår i en helt anderledes opsætning end tidligere, hvor man ude til højre skal bruge filtreringsmulighederne for at fremkalde den specifikke søgning. Den kan virkelig også være specifik, eksempelvis, hvis man gerne vil se, hvilke damer, der har spillet lokalrække i 2016/17 sæsonen og er mellem alderen 25 og 32 år, så kan man nu det – jeg kan informere om, at det var 4.

Du kan dele op i turneringsformer og derunder niveauer, forskellige sæsoner, køn og alder. Du kan trykke på de forskellige overskrifter for at få enten dem alfabetisk frem eller hvad du nu ønsker – endvidere kan du trykke Ctrl+F og du kan nu søge på dit navn!
Nogle gange når man skal rundt mellem filtreringsmulighederne skal man have lidt tålmodighed – det håber vi I har!

Alle spillere har endvidere nu en statistikprofil, som gør du kan trykke på deres navn og man vil altid kunne se, hvordan de har klaret sig sæson for sæson. Du kan se hvordan deres sidste kamp er gået, hvor mange point de fik til sidste stævne, alder, hvilke klubber de har spillet hos etc. Dette er også grunden til, at vi gjorde licensnumrene unikke, da vi binder meget information op på hver enkel spiller.


Det betyder også, at det er utroligt vigtigt I udfylder kampsedlerne korrekt ellers vil statistikken på jer og jeres klubkammerater være misvisende og det kan ingen have interesse i, særligt ikke fordi det går imod hele ideen om et statistik modul.

OBS! Der er fejl i statistiksystemet, det er vi beviste om og dem er vi i fuld gang med at kigge på, men nogle gang skal et system lanceres før man kan se dem og I behøver derfor ikke i første omgang kontakte os med det småfejl i finder. Vi skal nok holde jer opdateret og når vi har en fornemmelse af at være i mål med statistikken, kan I få lov til at melde ind.

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge