DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Juniorlandstræneren har endnu ikke udtaget bruttotruppen for 2017

Piger:

Drenge:

 

Info omkring juniorlandsholdet 2017:
Information kommer snarest


Udtagelseskriterier:
Der lægges vægt på god opførsel, humor, at man skal kunne fungere i en gruppe og samtidig kunne proforme dart på egen hånd:
Der ses ligeledes på ranglisteplacering, men ikke som førstepriotet, da en rangliste kan være præget af økonomisk indflydelse. Hvem har penge til internationale stævner, hvem har ikke, og der sagtens gå en juniorspiller, der er landsholdsklar, men som ikke har de økonomiske muligheder, til at tage europa rundt og få point. Denne spiller får vores opmærksomhed på nationalt plan.
Dette betyder naturligvis ikke man ikke skal deltage i internationale stævner, men ALLE juniorer i Danmark, er valgbare til juniorlandsholdet.  
Træner og assistent vil løbende over hele året, følge alle juniorerne til stævner og træning i egen klub. Der er lagt en langsigtet plan, der betyder at der vil ske udtagelser, så nogle kan se hvad der kræves og forlanges på samlinger og generelt. Man kan kalde det en slags lærlingetid.
Juniorlandsholdet er jo presset, på den måde at forstå, at man kun har de unge i en meget begrænset periode, hvor der udskiftes jævnligt og hvor alle skal lære og vise deres bedste evner på ganske kort tid.

Med venlig hilsen
Helle Henriksen
Juniorlandstræner

helle-junioransvarlig1 foto