DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Spilformat

Puljekampe

Alle 6 spillere mødes indbyrdes i den indledende pulje. Alle kampe spilles "Bedst af 10 sæt", hvilket betyder, at kampene kan ende uafgjort 5-5. Det spilles til kampen er afgjort - enten når den ene spiller har 6 eller når stillingen er 5-5.

En sejr giver 3 point, mens en uafgjort giver 1 point.

I tilfælde af pointlighed mellem 2 eller flere spillere er det indbyrdes opgør, der afgør placeringerne. Hvis dette også er lige, er det legs-forskel i indbyrdes kampe, der afgør. Herefter er det legs-forskel i hele puljen - og er dette også lige, spilles der omkamp mellem de berørte spillere.

Semifinaler og finale

Spilleren, der vinder puljen, får lov at vælge sin modstander til semifinalen blandt de tre øvrige spillere i Top4 i puljen. Vinderen bestemmer ligeledes, om han vil spille Semifinale 1 eller Semifinale 2.

Semifinalerne spilles "Bedst af 13 sæt"

Finalen spilles "Bedst af 17 sæt"

Præmie

Vinderen af finalen kvalificerer sig direkte til Winmau World Masters og får turen betalt (fly og hotel) med Dansk Dart Union. Turen kan ikke veksles til andre arrangementer eller udbetales.

Reserven

Reservespilleren har som udgangspunkt ikke nogen rolle i afviklingen af Danish Darts Challenge. I det øjeblik en af de 6 spillere må trække sig fra turneringen, vil reservespilleren gå direkte ind og overtage pladsen - inklusiv point, placeringer mv. Dette er uanset på hvilket tidspunkt i turneringen, en spiller udgår.