DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Udviklingskonsulent

Hvem er jeg? Mit navn er Morten Toft Sørensen. Jeg har tidligere været tilknyttet forskellige underviser jobs samt afholdt kurser omhandlende brugbare værktøjer til foreningslivet i DGI-regi. Jeg har selv dyrket alverdens idræt og ser tilknytningen til forenings- og konkurrencelivet som essentiel og noget man skal værne omkring.

Hvad kan jeg? Jeg kan og vil hjælpe klubberne med udviklingsarbejdet i det store billede, men også med de helt små problemstillinger, som klubberne sidder og slås med. Jeg ser frem til at køre land og rige rundt for at få større indblik i, hvad der foregår i dartverdenen og derigennem udtænke arbejdsplaner som kan få flere medlemmer, nye klubber på dartkortet og endnu vigtigere; at sikre de eksisterende klubbers eksistens og velbefindende. I skal langt hen af vejen se mig som et hjælperorgan, som er sat i søen for at hjælpe jer og dartsporten generelt. Jeg har allerede besøgt et hav af de danske klubber og hjulpet med mange forskellige problemstillinger, så har efterhånden opbygget en stor viden der kan trækkes på!

Hvorfor vil jeg det her? Fordi dartverdenen hører til i det danske idrætsbillede og fordi jeg kan se et kæmpe udviklingspotentiale i en sport, der i øjeblikket har vind i sejlene. Fordi dart er kommet på dagsordenen og folk har fået øjnene op for de stærke fællesskaber som dartklubberne kan tilbyde!

Jeg er klar til at komme forbi og besøge jeres klub - ring eller skriv og vi får startet en dialog!

Morten Toft
De bedste darthilsner
Morten Toft Sørensen

Telefon: +45 24 82 82 52
Mail: morten.toft@dart-ddu.dk