DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Arrangørklubber er nu næsten fundet til DDUs arrangementer og stævner til sæsonen 2022. Vi mangler Damepairs-rækkerne. Turnerings- og Stævneudvalget har været rigtig glade for alle de klubber, der har søgt om at få lov til at afvikle arrangementer og stævner for DDU. Desværre har vi ikke kunne opfylde alles ønsker, hvilket vi håber på forståelse for.
Dog har der været lidt misinformation vedr. afholdelse af Damepairs. Her kan man godt søge om de enkelte rækker, så hvis der er nogle klubber der vil byde ind på afholdes af en damepairs-række, så skal vi have ansøgningen senest 1. december 2021.

Arrangementer og stævner fordeler sig således for den kommende sæson:

Forår 2022
05.-06. marts – JFM: Assens Dart Club og SM: Rødvig G&I Dart

19.-20. marts – Old Boys Vest: Dartklubben LIDO

26.-27. marts – Damepairs: DK26 Hvidovre og ? (de enkelte rækker fordeles senere, når vi har fået flere ansøgninger - frist 1. december)

25.-26. juni – DM - Her skal vi bruge en klub der vil hjælpe med at opsætte og nedtage baner, samt være behjælpelig med forskellige opgaver under DM-stævnet


Efterår 2022
24.-25. september – Old Boys Vest: Aabenraa Dartklub

17.-18. september – Damepairs: DK26 Hvidovre og ? de enkelte rækker fordeles senere, når vi har fået flere ansøgninger - frist 1. december)

Lørdag 26. november – Slutspil: Kolding Dartklub


Der skal lyde en stor tak til alle klubber, der søgte denne gang og vi håber rigtig mange klubber vil søge igen, når der skal bruges arrangørklubber.


Med venlig hilsen
Turnerings- og Stævneudvalget

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge