DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Turneringsudvalget har nu udarbejdet en oversigt over slutstillingen. Endvidere oversigt over op- og nedrykning i Hovedturneringen og Damepairs, samt nedenstående forklaring til dette.
Du finder oversigterne her:

Slutstillingen

Hovedturneringen

Damepairs

Oversigt over op og nedrykning sæson 2020/21

Så er de respektive turneringer spillet færdige, slutspillet er veloverstået og de sidste medaljer til de bedst placerede hold i de forskellige rækker, er ved at blive pakket og sendt til klubberne.
Husk at der er sidste mulighed for tilmelding af hold til sæson 2022 og det er onsdag 1. december. Dette er den absolutte sidste dag du kan tilmelde hold og være sikker på de kommer med i turneringen.
Husk at denne oversigt er et tænkt eksempel baseret på, at der er nøjagtigt de hold med i sæson 2022, som der har været i denne sæson. Det er selvfølgelig urealistisk, men det er det vi går ud fra i oversigten.

Damepairs:
Her vil I kunne se, at der i 3. Division Øst er 2 hold der rykkes op i 2. Division Øst.                                                        
Slangerup 1 har spillet sig til oprykning som vinder af rækken og DK26 4 bliver rykket op i 2. Division, da reglementet foreskriver, at 2. Division skal bestå af 8 hold. Om der så bliver 1 eller flere 3. Divisioner sæson 2022, det vil vi kunne se efter modtagelse af tilmeldingerne.
Det samme gør sig gældende for 3. Division Vest A + B. Her vil de først kunne endeligt inddeles efter holdtilmeldingen er afsluttet og det er ikke sikker at de hold der er i samme række nu, også er det til den kommende sæson. Dette skyldes der ikke er nogen geografisk opdeling af de to rækker.
Det eneste der er sikkert er, at skulle der være 2 eller flere hold fra samme klub i rækken, så vil de blive placeret i samme række, således at der ikke kan opnås oprykning af én klub fra to forskellige rækker.

Hovedturneringen:
Det meste giver sig selv i forhold til op -og nedrykninger.
På Øst siden må holdtilmeldingerne vise om og i så fald hvordan vi kan få fyldt de sidste Danmarksserier op der. I denne sæson har der desværre kun været fyldt op med 12 hold i Danmarksserie 2. Om der er basis eller ej for en Kvalrække eller flere i Øst, kan vi først se efter deadline af holdtilmeldinger.

I 2. Division Vest rykker Esbjerg 1 ud. De tages dog helt ud af turneringen i stedet for at rykke i 3. Division Vest.
Esbjerg har indsendt en ansøgning om at få dispensation til at trække dette hold helt og beholde de andre lavere rangerende de har. Årsagen er stor spiller afgang og de tilbageværende har ikke niveauet til divisionsdart og derfor vil det rent sportsligt ikke give mening at lade holdet fortsætte.
Turneringsudvalget har efterkommet ønsket og givet dispensation til dette.

For nogle år siden prøvede vi at grovinddele Danmarkskortet og der blev hovedvej A16 fra vest til øst en markering af den skillelinje vi prøver at laver, i forhold til hvilke hold der hører til Danmarksserie 8 og de underliggende rækker der hører til denne. Black Bulls og Auning vil passe bedre geografisk ind til Danmarksserie 7 og de underliggende rækker der hører til den.
Derfor bliver Black Bulls 2 flyttet fra Danmarksserie 8 til Danmarksserie 7. Dette medfører at der i sæson 2022 vil være 13 hold i denne række, men det vil blive reguleret ved udgangen af sæson 2022 med én ekstra nedrykning, så det passer med 12 hold igen til sæson 2023.
Det betyder samtidigt at Black Bulls 3 flyttes fra Kvalrække H til det der hedder Kvalrække F i dag. Og eventuelle flere hold kommer i de underliggende rækker til Danmarksserie 7.
Auning 3 spillede sig til oprykning fra Serie 1 til Kvalrække H. Oprykning tæller naturligvis, men holdet flyttes over til det der i dag hedder Kvalrække F.

I forhold til Kvalrækker, vil der højst sandsynligt komme flere til den kommende sæson og det kan også være der inddeles på andre måder rent geografisk i forhold til i dag. Så det udseende der er på oversigten til sæson 2022, kan I ikke regne med er retvisende. Det er ikke muligt at sige før alle holdtilmeldingerne er komme ind til den nye sæson.    
Det er heller ikke muligt at sige, om der kommer Serie rækker nogen steder. Det kommer simpelthen an på de kommende holdtilmeldinger. Ligeledes er der en sandsynlighed for at de hold der har spillet i Serie 1 denne sæson og som ikke er rykket op eller flyttet rent geografisk, vil komme i en Kvalrække. Det er dog ikke noget vi kan love før overblikket er der, men vi vil gøre så meget som muligt for at undgå Serierækker, men kommer der mange hold og det håber vi altid på, så er sandsynligheden større for Serierækker.

Skulle du sidde inde med et spørgsmål til op- og nedrykning denne sæson eller andet vedr. den kommende sæson, så tag endelig kontakt til os.

Turneringsudvalget


 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge