DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Træning virker og træning er vejen frem for danske dartspillere.
Det beviste den danske delegation ved weekendens PDCNB Pro Tour Iceland da landsholds aktuelle Andreas Toft Jørgensen sikrede sig en suveræn sejr i Pro Tour 3 og sluttede som bedst placerede dansker på det endelige leaderboard.

Tre danskere kvalificerede sig i weekenden til at deltage ved det kommende PDC Nordic Darts Masters i Forum i september, hvor modstanderne pludselig hedder Michael Van Gerwen, Gerwyn Price, Peter Wright mv.

Kan vi begå os internationalt? Svaret er et stort JA.

På vej mod sin flotte titel på Island, besejrede Andreas internationale topspillere som Madars Razma, Marko Kantele og i finalen Darius Labanauskas.

Med snit op mod 90+, ikke bare fra Andreas, men også folk som Ivan Springborg, Niels Heinsøe og Michael Seemann, er det tydeligt at vi er ved at skabe grundlag for store internationale resultater fremover.

Denne succes er opnået ved målrettet træning. Faste rutiner og gennemprøvede træningsprogrammer suppleret med mentaltræning, og rådgivning om kost, motion og livsstil.

Vilje er hemmeligheden. Og ved en målrettet indsats kan den danske elite snart rette øjnene mod toppen af den internationale elite igen.

DDU og private aktører arbejder dagligt for at sikre denne udvikling. Og vores landshold er allerede i gang med forberedelserne mod de næste internationale opgaver og mesterskaber.

Paradart landsholdet tager til Skotland i næste måned. Damelandsholdet samles ligeledes i næste måned, juniorerne har sat hold til en JDC event i november og herrerne har allerede vist vejen.

Lad weekenden være startskud til nye store resultater for dansk dart. Til træningsbanen og bliv en del af fremtiden.

”Ambition er vejen til fremgang.... Ihærdighed er værktøjet der får det til at lykkedes”


Eliteudvalget, Landstrænere og Dansk Elitedart

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge