DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Junior tilmeldingen til JFM og SM har ikke været overvældende!

Således har der f.eks. ved registrerings udløb blot modtaget 3 junior spillere til SM.

Ungdomsudvalget har derfor anmodet om at der dispensere, så juniorerne delagtiggøres lidt mere i senior turneringen i år, samt får udvidet (junior) tilmeldingsfristen til onsdag den 02. Marts 2022.

Hvad betyder det, at juniorerne delagtiggøres i senior JFM og SM?

Det betyder at der indtil onsdag, er mulighed for at juniorerne kan skiftes ind på senior hold, og altså OGSÅ deltage ved seniorernes Herre Hold og Dame Pairs, til dette års JFM og SM – samtidig med at de spiller Junior Single om søndagen.

Man kan dog risikere (!) at miste sine hold single point om søndagen for denne junior, hvis ikke stævneledelsen kan få programmet til at passe – noget der dog vil blive arbejdet hårdt på, fra stævneledelsens side, for at få senior og junior kampe flettet ind i hinanden.

Hvorfor nu al det ”bøvl” med juniorspillere i seniorrækkerne?

Vi har set et øget ønske fra juniorer, der ønsker at deltage i seniorrækkerne, såvel som færre og færre tilmeldinger til junior JFM og SM.

Et af DDU’s vigtigste mål er, at få bl.a. Juniorer til at spille (mere) dart, og det forsøger vi så på, på denne lidt utraditionelle måde, efter ønske fra Ungdomsudvalget i år – og efterfølgende blive evalueret for, om denne mulighed skal gentages?

Sekretariatet, såvel som de enkelte stævneledelser ser frem til at modtage evt. junior efter-tilmeldinger pr. e-mail: info@dart-ddu.dk, eller ombytninger på hold, med deadline Onsdag den 02.03.2022!

 

Med venlig hilsen
Stævneudvalget og Ungdomsudvalget

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge