DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Husk at få betalt Klubkontingent og tilmelde holde til kommende sæson inden tirsdag 3. juli! Der vil blive åbnet op for licensfornyelser allerede på fredag 21. juni 2019.

Turneringsudvalget har modtaget ansøgning om dispensation fra Dart Odense til at trække Dart Odense 1 til lavere række jævnfør Turneringsreglementet §1 stk 2. Begrundelsen er som følger:

I forbindelse med vores situation, hvor vi sidste år måtte sige farvel til hele vores 1. hold, har det været et langt år med mange nederlag. Af respekt for vores sport har vi forsøgt at stille op til alle kampe, selv om vi vidste vi kom ud til stort nederlag.
Nu hedder det 2. division i næste sæson og vi må erkende at vi fortsat ikke har spillere, der spiller godt nok til at kunne være med i denne række.

Udvalget har valgt at efterkomme ønsket om dispensation til at trække Dart Odense 1 fra den plads i 2. Division Vest, som holdet havde spillet sig til den kommende sæson. Begrundelsen for beslutningen er et sportsligt hensyntagen til medlemmerne af Dart Odense, som der ikke er nogen sportslig berettigelse til at tvinge til at spille 2. Division ud fra klubbens nuværende situation. 
Holdet placeres i Kvalrække A i sæson 2019/20.

Turneringsudvalget har også modtaget en ansøgning om dispensation fra Brøndby Strand 1, om at trække deres hold til lavere række jævnfør Turneringsreglementet §1 stk 2. Begrundelsen er som følger:

Brøndby Strand Dartklub skal hermed anmode om dispensation til at trække sit herre hold fra 2. division Øst.
Klubben har mistet samtlige medlemmer der normalt står til rådighed for holdet i 2. division Øst, og da vi ikke ønsker at det skal skade de øvrige ellers fungerende hold som spiller hvor de har niveau til, så
skal vi hermed bede om dispensation til at trække vores øverst placerede  hold fra 2. division Øst.
I samme ombæring så trækker vi også vores damepairs hold i 3. division Øst, da de samme gør sig gældende, at vi har mistet de spillere der kunne spille på holdet.

Udvalget har valgt at efterkomme ønsket om dispensation til at trække Brøndby Strand 1 fra den plads i 2. Division Øst, som holdet havde spillet sig til den kommende sæson. Begrundelsen for beslutningen er et sportsligt hensyntagen til medlemmerne af Brøndby Strand, som der ikke er nogen sportslig berettigelse til at spille 2. Division ud fra klubbens nuværende situation.
Holdet placeres i Danmarksserie 2 i sæson 2019/20.
I forhold til klubbens Damepairs er det ikke nødvendigt med en dispensation, da klubben kan undlade at tilmelde dette hold til den nye sæson, så det ikke figurerer i rækken. Dette kan gøres da det er den lavest rangerende række i turneringen.

De to dispensationer giver nogle ændringer i forhold til nedrykning i enkelte rækker. Den opdaterede version af op -og nedrykninger kan ses på skemaet her.

Følgende hold berøres således:

2. Division Øst: Guldborgsund 1 undgår nedrykning og spiller i samme række sæson 2019/20.
2. Division Vest: Padborg 1 undgår nedrykning og spiller i samme række sæson 2019/20.
3. Division Syd: Holbæk 3 undgår nedrykning og spiller i samme række sæson 2019/20.
3. Division Vest: Fluen 2 undgår nedrykning og spiller i samme række sæson 2019/20.
Danmarksserie 6: Kælderen 4 undgår nedrykning og spiller i samme række sæson 2019/20.

Dette gøres ud fra det faktum, at der ikke forefindes playoff i Turneringsreglementet mere og derfor er der én nedrykker mindre i de berørte rækker, grundet de to holdtrækninger som følge af godkendt dispensation.

Turneringsudvalget

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge