DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Bestyrelsen drøftede på sit ordinære online bestyrelsesmøde mandag 07-09-2020, mulighederne for at gennemføre et DM 2020 i år.
 
Det var bestemt ikke en let beslutning, men vi ser desværre ingen anden udvej end at aflyse DM helt i 2020, pga. Corona.
Vi har forsøgt at udarbejde scenarier med forskellige alternative spilleformer, men med den tid der er tilbage af 2020 og en turnering der er i fuld sving, er det desværre ikke lykkedes at finde en optimal løsning for afvikling af et DM i år, udtaler formanden for Stævneudvalget – Henrik Vestbo.
 
Alle spillere der har tilmeldt sig DM, kan få deres tilmeldingsgebyr refunderet ved at klubben sender en mail til info@dart-ddu.dk med oplysning om navne, licens, klub og et kontonummer. Så sørger sekretariatet for at gebyret bliver tilbagebetalt hurtigst muligt.
 
Bestyrelsen følger desuden Corona-situationen nøje og arbejder videre, sammen med Stævneudvalget, på at finde løsninger til afvikling af fremtidige stævner, da vi antager Corona stadig vil være at finde til næste år. Således kan bestyrelsen også kun opfordre alle klubber til at tage deres forholdsregler og overholde såvel lokale som nationale anbefalinger og retningslinjer.


Med dart-hilsen
Stævneudvalget og Bestyrelsen
Dansk Dart Union

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge