DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Kære alle klubber,

 

Vi er, som I ved, i gang med at få udviklet vores nye IT system, og i den forbindelse har vi erfaret at vi mangler e-mails på langt over halvdelen af jeres medlemmer.

I det nye IT system er der ikke længere kun ét klublogin, men i stedet for, er der et login til alle medlemmer, hvorfra de selv styrer deres egen data.

Vi skal derfor bede jer om at tage fat i jeres medlemmer og få opdateret så mange medlemsdata som muligt, så vi kan sende den nødvendige information ud pr. mail direkte til jeres medlemmer. Bl.a. med loginoplysninger til det nye IT-system.

 

Det vi SKAL bruge er: e-mail og telefonnummer. Så har vi brug for i lige tjekker at fødselsdag er korrekt.

Vi opfordre, i samme forbindelse til, at man også opdatere/tilføjer adresser, hvis der er fejl og mangler.

 

Der er lagt meget tid i den nye IT platform, og vi ønsker at den kommer godt fra start, og det kræver at vi har de rigtige informationer.

Da vi ikke tænker det er realistisk at have alle oplysninger inden for de næste 2-3 uger, så har vi valgt at vi spiller sæsonen færdig i vores nuværende system, det betyder også at sekretariat, udvalg mm har bedre tid til at sætte sig ind i det nye IT system.

I uge 27, forventer vi at hjemmesiden vil være nede, da vi der vil få rykket den over fra vores gamle udbyder til vores kommende udbyder. Der vil fremgå besked på siden mens overflytningen foregår.

 

 

Med stor dart-hilsen og god weekend

Bestyrelsen

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge