DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Erik Höiberg Pedersen sov stille ind den 28 Maj, efter kort tids sygdom. Erik fik konstateret terminal kræft, og efter en kort, men på typisk Erik maner, stædig kamp, måtte han overgive sig.

Erik var en elsket og kærlig far, bror, svigerfar og morfar, og indenfor dartsporten har han igennem utallige år, været en uvurderlig ildsjæl og arbejdshest, altid med andre i fokus end sig selv.

Erik efterlader et kæmpestort savn fra 1000 vis af mennesker, som han har rørt igennem årene med sin helt unikke energi og tilgang til både det sportslige og menneskelige.

Erik har løftet mange opgaver indenfor den sport han elskede så højt, næsten alle udvalg, klubber og medlemmer har været i berøring med Erik og mærket hans gejst, smittende humør og store hjerte. Der skal findes mange nye ildsjæle til at overtage de opgaver Erik løftede, og nu hvor Erik er gået bort, ser man hvor meget han betød for utroligt mange mennesker.

Heldigvis nåede Erik at mærke kærligheden og respekten fra hele dartfamilien før han sov ind, og det er jeg utroligt glad for, for han havde om nogen fortjent alle de kærlige tilkendegivelser på sin sidste rejse.

Dansk Dart Union, alle klubber og medlemmer skylder Erik en stor tak for sin indsats, og det vil være meget tomt til stævner, bestyrelsesmøder og ude i de klubber hvor Erik havde sin daglige gang, nu hvor "den skøre gamle mand" ikke mere vil være der med sine gode ideer og venlige væsen😪

Tak for alt Erik, tak for arbejdet, smilene, grinene, krammene og din kærlighed til dartsporten og alle os tossede pilekastere, du vil altid være savnet, elsket og respekteret❤

Æret være Erik Höiberg Pedersens minde, hvil i fred.

 

På vegne af Dansk Dart Union

Henrik Vestbo
Formand, Dansk Dart Union

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge