DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Formand i Slangerup Dartklub, Claus Halberg, er blevet kåret som årets leder i Frederikssund Kommune.

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Der var fornem hæder til Slangerup Dartklubs formand, Claus Halberg, da der i søndags blev uddelt priser til en række sportsfolk og frivillige ildsjæle i Frederikssund Kommune. 

Claus Halberg blev nemlig kåret som "årets leder" i Frederikssund Kommune. Det skete ved en kombineret prisfest og åbent hus arrangement, hvor de fremmødte både fik mulighed for at overvære prisoverrækelserne samt prøve kræfter med diverse idrætstilbud. Det skriver frederikssund.dk.

Slangerup Dartklub har gennem de seneste år udviklet sig til den største dartklub i Danmark målt på antallet af medlemmer, og har herudover markeret sig med initiativer som Dansk Dart Superliga og som værtsklub for flere PDC Nordic & Baltic-turneringer.

I Dansk Dart Union er man ikke overraskende stolte på Claus Halberg og Slangerup Dartklubs vegne. Det fortæller Dansk Dart Unions formand, Henrik Vestbo.

- Jeg er helt vildt stolt over, at Claus Halberg er blevet kåret som årets leder i Frederikssund Kommune. Det er virkelig velfortjent. Slangerup Dartklub har de seneste år formået at tænke ud af boksen, og lader sig ikke mærke af den typiske danske jantelovsmentalitet. Det er en klub, vi kan være stolte af, og det er et fortjent skulderklap til Slangerup Dartklub - ikke kun til Claus, men også til alle de frivillige i klubben, som bidrager til dens udvikling, lyder det fra Henrik Vestbo.

På Dansk Dart Unions vegne skal der lyde et stort tillykke til Claus Halberg med den fornemme pris.

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge