DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Den 7. september blev der afholdt stiftende generalforsamling i Dartcenter Fyn, og det var med stor glæde at Dansk Dart Union modtog indbydelse hertil, hvor formand Henrik Vestbo deltog.

Igennem længere tid har Odins Dart Club og Dart Odense arbejdet på et projekt om at samle darten i Odense og udnytte de bl.a. frivillige, økonomiske og sportsmæssige ressourcer i de forskellige klubber i og omkring Odense. Et projekt som nu får huse i 1000 kvm lokaler i Odense under navnet Dart Center Fyn.

 - Konceptet med at samle klubber, både fra samme idrætsgren og på tværs af forbund er nøglen til stærke foreninger. Strategien forfølges også indenfor DIF og DGI, og formålet er blandt andet at skabe sunde stærke foreninger/fællesskaber, og udnytte de ildsjæle (som der er alt for få af), bedst muligt, siger formand for Dansk Dart Union, Henrik Vestbo.

Dansk Dart Union har bl.a. selv indgået en 4-årig strategiaftale med DIF om at skabe flere samarbejder på tværs af idrætter og forbund for at gøre dartsporten mere synlig og tilgængelig for danskerne, men også for at skabe et stærkere fundament for dartklubberne i Danmark. En strategi som etableringen af Dart Center Fyn taler ind i.

- Vi kommer til at lære meget af Dart Center Fyn i deres arbejde med at etablere et stort og unikt dartcenter, både i forhold til proces, bestyrelsesarbejde, medlemsinvolvering, kommunalt samarbejde, fondssøgning og meget andet fortæller Henrik, og uddyber med at det bliver lærerigt at se hvordan man kan samles i nye omgivelser.

Foruden at udnytte fælles ressourcer er ideen også at skabe plads og grundlag for arbejdet med en bred målgruppe inden for darten. Med 61 baner, heraf 4 paradartbaner, 2 e-dart baner og en finalebane er der plads til initiativer inden for både elite-, para-, junior- og breddedart.

- Fremtiden er spændende, både for den nye satsning, men i særdeleshed også for dartsporten generelt, fortæller Henrik og uddyber med at han glæder sig over, at der findes folk der tør tænke fornyelse og entreprenørånd ind i vores fællesskab og passion.

- Det bliver utroligt spændende at følge dette fantastiske projekt, og jeg, bestyrelsen og udviklingskonsulent, Nanna Holmgård, vil følge og støtte op omkring processen med stor interesse og glæde, afslutter Henrik Vestbo.

Næste skridt for Dart Center Fyn er at få indhentet de endelige midler til budgettet for renovering af lokaler og indkøb af inventar.

 

Formand Henrik Vestbo

Udviklingskonsulent Nanna Holmgård

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge