DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Da vi endnu ikke har fundet en arrangørklub til DM 2022, gør vi igen opmærksom på muligheden for at blive arrangør for DM 2022 og tjene 15.000 kr. til klubben.

DM bliver helt anderledes.
I år har vi meldt os under fanerne hos DIF og er med når der afvikles DM ugen i Aalborg, uge 25 – 2022. For vores vedkommende vil DM blive afviklet den 25. juni (singler) og den 26. juni (doubler). DM ugen er en idrætsuge hvor 26 idrætter afvikler deres DM samtidig for bl.a. at skabe mere PR for bl.a. mindre idrætter.
Afviklingen sker i Gigantium, og vi skal have en klub der gerne vil stå for opsætning og nedtagning af baner, barsalg og være hjælpere/officials for stævneledelsen.

Da DM er væsentlig anderledes i år er der konkret tale om følgende opgaver fordelt på 3 dage:

  • Fredag d. 24. juni 2022: opstilling af baner i Gigantium i Aalborg + i Skråen inde i selve Aalborg
  • Lørdag d. 25. juni 2022: Bartjans og billetsalg i Gigantium indtil semifinaler afvikles (oprydning og nedtagning af baner i Skråen hvis ikke muligt søndag)
  • Søndag d. 26. juni 2022: Bartjans til finalerne er afviklet + Nedtagning af baner og oprydning i Gigantium og Skråen

Andet:

  • Indkøb af blomsterbuketter. Antal og priser aftales med DDU.
  • Hjælpe dommerbordet med praktiske opgaver.
  • Afhentning og aflevering af lastbil med baner i Assens

Arrangørbonus på 15.000 kr.

I lighed med tidligere år vil man som arrangør af Dansk Dart Unions officielle mesterskaber få et honorar for afholdelsen. Beløbet er kr. 15.000,00 kroner, da klubben ikke har mulighed for at tjene ekstra på salg af f.eks. mad som ved et vanligt DM. 

Hvordan gør man

Ønsker jeres klub at være arrangørklub for DM i Aalborg 2022, så skal I udfylde ansøgningsformularen og indsende den til Dansk Dart Union på info@dart-ddu.dk - se ansøgningsskemaet her.

Ansøgningsfristen er mandag den 21. marts 2022

Sidder I med spørgsmål eller er der tvivl om, hvad der kræves for at afholde stævnet, så kan I henvende jer til Dansk Dart Unions Stævneudvalg eller udviklingskonsulent

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge