DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

 

Det er med interesse i DDU har fulgt de sidste par dages udmeldinger fra BDO’s ny bestyrelse omkring deres anstrengte forhold til PDC, og de spillere der ønskede at spille i PDC, herunder de restriktioner de har haft indført mod dem, siden oprettelsen af PDC i 80’erne.

 

Således er det netop offentlig gjort at man i BDO laver en 360 grader revurdering af de restriktioner på PDC spillere der har været indført, med virkning fra 01. Oktober 2018.

 

Det betyder, at fra 01. Oktober 2018 er alle spillere – også de fra PDC – velkomne i alle stævner under BDO, på lige fod med alle andre! Dette svarer nøje til de regler der er i WDF (World Darts Federation), hvor man dog henviser til at lande kan og har tilladelse til at have egne regler for spille berettigelse, for egne stævner. WDF har således ikke haft restriktioner på World Cup’s, Europe Cup’s eller andre område bestemte Cups.

 

Spiller PDC spillerne så med i BDO fremadrettet?

Tja, det vides ikke, for nu er det PDC der med deres kontraktsforhold med spillerne, har restriktioner på hvor og hvad de må spille. Derfor ... udmedling herfra, eller udeladelse af samme, imødeses i DDU – og vel resten af dart verdenen, med spænding.

 

PS:

Hvis du vil se hele pressemeddelelsen fra BDO’s nye Formand, Derek Jacklin

 

https://www.bdodarts.com/rulesupdate18.php

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge