DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Slutspillet for juniorernes løbende turnering som skulle være afholdt på søndag 22. november 2020, bliver aflyst på ubestemt tid og afvikles efter nytår.

Begrundelsen for dette er blandt andet, at vi ved at stille med en tavlefører pr junior kommer meget i gråzonen for de retningslinjer der ligger for det lovlige antal voksne ved sportsarrangementer.

Det er også en reaktion på den udvikling vi ser med Corona i øjeblikket med nedlukninger og yderligere udbrud og her vil vi beskytte de unge mennesker bedst muligt.

Det er både bestyrelsen, ungdomsudvalget, landstræneren og turneringsudvalget der har vendt, drejet og debatteret dette og konklusionen er at udskyde slutspillet.

Datoen for slutspillet kan af gode grunde ikke meldes ud nu, da det afhænger af udviklingen med Covid-19. Men det vil blive meldt ud i god tid.

På søndag er der bestyrelsesmøde i DDU, og her vil der blive talt og tænkt muligheder for afvikling af juniorturneringen i forhold til Covid-19, da vi nok skal indstille os på, at forårssæsonen vil blive lige så udfordrende at afvikle.

Vi håber selvfølgelig på forståelse for dette for at beskytte bedst muligt og de opnåede placeringer og resultater består selvfølgelig ind i det nye år og slutspillet vil blive afviklet inden den nye turnering i foråret starter op.

Se resultatet af grundspillet her

 

Turneringsudvalget

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge