DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

På billedet ses syv af de i alt 12 spillere, der de kommende dage repræsenterer det danske U18- og U21-landshold ved WDF's europamesterskaber. Fra venstre: Camilla Andersen, Marie Hedegaard, Mathilde Kjær, Mads Visti, Marius Bo Nielsen, Lukas Jensen, Laurits Laurenborg og Mikkel Skovlund (assisterende landstræner). Billede: Fie Nielsen/Privat

Som skrevet i går, så befinder det danske U18- og U21-landshold sig i disse i Budapest i Ungarn, hvor de fra den 13.-16. juli deltager ved WDF's europamesterskab for ungdomsspillere.

Mens der onsdag den 13. juli vil være officiel præsentation af de respektive deltagerlande og spillere, så begynder turneringen officielt torsdag den 14. juli. Mellem torsdag til fredag spilles de indledende kampe i henholdsvis single- og doublerækkerne, alt imens drengelandsholdene også skal spille holdkampe. Lørdag den 16. juli spilles finalekampene i de respektive rækker, og her håber vi naturligvis på fortsat dansk deltagelse.

De respektive lodtrækninger for henholdsvis U18- og U21-landsholdene kan ses på WDF's hjemmeside. Det ungarske dartforbund oplyser desuden, at udvalgte kampe vil kunne streames på YouTube.

Program for U18- og U21-EM 2022:
Onsdag 13. juli:
16:30 Åbningsceremoni
19:30 Møde mellem landstrænerne/assistenter

Torsdag 14. juli og fredag 15. juli: 
9.30 Gulvkampe i de respektive rækker

Lørdag 16. juli:
10.00 Finalekampe
19.00 Præmieceremoni og banket 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge