DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Som de fleste nok er bekendt med, så har de sidste måneder været begivenhedsrige i turneringsudvalget. Vi har skulle finde erstatning for to arbejdsheste med mange års erfaring og det er jo altid svært at følge i de fodspor.

Alligevel vover vi den påstand, at vi har fået samlet et super godt hold og udvalget er udvidet til at bestå af 4 personer kontra tidligere 3. Der bliver en god geografisk fordeling og så vil det stærke køn, nemlig kvinderne, også være repræsenteret i udvalget. Det er lover godt og vi vil virkelig få set på tingene med nye øjne og hvem ved hvad det kan medfører?

Udvalget har fået godt selskab af følgende personer:

Rosie Brady
Spiller i Haslev/Svalebæk Dart og vil gerne ind bag kulisserne og hjælpe til og sætte sit fingeraftryk på nogle ting og være en del af den fortsatte udvikling af dart i Danmark.

Lasse Olsen
Er at finde i KT Bjørnen og har været inde omkring dart i mange år og har via arbejdet i sin klub, fået interesse for turneringsstruktur og planlægning og vil gerne give sit besyv med til arbejdet.

Dennis Schmidt
Har været en del af dartverden i mange år og spiller i If Centrum dart. Ud over at være en habil dartspiller, så har du ofte kunne møde ham ved dommerbordet til diverse stævner, ligesom han har hjulpet ved Oldboys Vest.

Formand i turneringsudvalget vil være undertegnede og jeg ser meget positivt på dette og alle 3 har mange flere sider og ting at byde ind med, ud over det der er beskrevet her og deres cv rummer på flere ting end det nævnte. Den snak kan I tage med dem ved lejlighed, hvis I ikke kender dem i forvejen.

Alle oplysninger er at finde under udvalget og som altid vil den rigtige og direkte vej til svar være, at skrive ind til sekretariatet - info@dart-ddu.dk, som sender alle henvendelser videre til rette vedkommende.

Vi bruger sommerperioden og tiden lige efter opstarten i august, til at finde ud af hvilke rutiner og arbejdsopgaver der er og så kommer det hen ad vejen.

 

På vegne af Turneringsudvalget

Patrik Korr
Formand

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge