DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Det er med stor begejstring vi i dag kan præsentere Det Faglige Hus som ny partner i Dansk Dart Union.
Vi er utrolige glade for, at en så stor organisation som Det Faglige Hus, vil være med til at støtte op om darten i Danmark, og at de vil være med til at udvikle vores sport, samtidig med at de kan se de muligheder, som et samarbejde med DDU kan bringe.

Vi arbejder på højtryk for at opbygge en base af stærke partnere omkring Dansk Dart Union. Dette sker i samarbejde med Partners In Sports, som vil være med til at udvikle og fremme vores sport.
Derfor er det glædeligt at Det Faglige Hus vil gå forrest og vise vejen for andre interessenter.

Det Faglige Hus bliver hovedsponsor for landets bedste række: 1. division. Det betyder, at 1. divisionen fra dags dato vil tage navneændring til ”1. division - Det Faglige Hus”.

”Vi er meget glade for vores nye samarbejde med Dansk Dart Union. Vi har haft en god og konstruktiv dialog hele vejen igennem forløbet, som endte ud med at bane vejen for et samarbejde.
Vi håber og tror på, at vi kan være med til at udvikle og fremme dart i Danmark, samt også være med til at gøre en forskel og forbedre rammerne for de mange para-dartspillere, som er aktive under Dansk Dart Union.     
Det er et helt nyt marked for os, men også et rigtig interessant marked, da vi via vores samarbejde kan nå ud til nye potentielle medlemmer af Det Faglige Hus og introducere dem for Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.”  udtaler Carsten Weiss fra Det Faglige Hus.

Vi ser frem til et godt samarbejde – Mange tak for støtten!

Bestyrelsen
Dansk Dart Union

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge