DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Dansk Dart Union har indgået et samarbejde med Partners In Sports.

Det er glædeligt at kunne oplyse, at vi har indgået et samarbejde med Partners In Sports, som er en virksomhed der skaber og formidler partnerskaber mellem virksomheder og sportsklubber/foreninger/eliteudøvere mm.
Målet med samarbejdet er at opbygge en base af stærke og interessante partnere omkring Dansk Dart Union, som kan og vil være med til at løfte unionen og vores aktiviteter. Herunder løfte rammerne for landsholdene, para-dart spillerne, de årlige turneringer i DDU-regi samt selvfølgelig alle vores medlemmer.

”Vi har indgået et samarbejde med Dansk Dart Union, da vi har stor respekt for unionen og det arbejde der leveres fra alle i og omkring unionen. Vi mener at unionen bygger på de helt rigtige værdier og gør rigtig meget for at give tilbage til deres medlemmer. Det opleves derfor også, at Dansk Dart Union, er et forbund som har tæt kontakt til deres medlemmer og at respekten og ønsket om at udvikle og løfte derfor er gensidig – Det vil vi meget gerne bidrage til!
Vi mener, at unionen har rigtig meget at tilbyde en potentiel samarbejdspartner. Derfor ser vi også et stort potentiale i henhold til opbygge et netværk af sponsorer og partnere omkring Dansk Dart Union.
Vi glæder os utrolig meget til det fremtidige samarbejde” udtaler Peter Møller, Partners In Sports.

Kontakt gerne Peter Møller på tlf. 42 23 15 10 eller pm@partnersinsports.dk, hvis du/I gerne vil være med til at støtte op omkring unionen og vil høre mere om hvad vi som union kan tilbyde og hvilke samarbejdsmuligheder vi ser.

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge