DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Kære alle klubber

Vi må desværre meddele, at Oldboys Vest ikke kan blive afholdt og afviklet i denne sæson.
Som bekendt afvikles turneringen over to hele weekender fordelt med én weekend i hvert halvår af sæsonen. Grundet at denne sæson i den grad har været påvirket af Corona og stadig er det, så vil det være urealistisk at forestille sig, at vi kan afvikle en weekend med 400-500 mennesker uden en masse afbud i rækkerne til stor ærgrelse for alle deltagere og de hold der må melde afbud.
Det vil heller ikke være fair overfor klubben der skal arrangerer weekenden, da det med stor sandsynlighed på ingen måde vil leve op til det arrangement, som man egentligt har budt ind på.

Der har været overvejelser omkring at afvikle turneringen på én weekend, så man kun mødte hinanden én gang, men det er på ingen måde optimalt. Der er ikke rigtig nogen god løsning ud over at vente med Oldboys Vest til sæson 2022.

Så det betyder rent praktisk, at der ikke afvikles kampe i Oldboys Vest i denne sæson, men afvikler en ny turnering i den nye sæson 2022.

•    Oldboys Øst spilles færdig, men der kan af gode grunde ikke afvikles slutspil i Oldboys, men der vil blive medaljer til de bedst placerede.
•    De klubber der har indbetalt for hold i Oldboys Vest i denne sæson, vil kunne deltage "gratis" i sæson 2022. Betalingen for denne sæson vil dække deltagelsen i den nye.
•    Dette gælder for de antal hold der er tilmeldt denne sæson. Har man 2 hold tilmeldt denne sæson, men vil have 3 i sæson 2022, skal man betale for ét hold.
•    Har man omvendt haft f.eks. 3 hold tilmeldt denne sæson, men kun vil have 1 hold med i sæson 2022, så vil klubben få penge tilbage for tilmeldingen af de to hold.
•    Om man ved holdtilmelding til sæson 2022 er nødt til at indbetale det antal hold man ønsker at få med og så få krediteret differencen efterfølgende, det ved vi ikke endnu.
     Vi skal lige have fundet ud af hvordan vi og systemet håndterer dette bedst muligt. Der vil komme udmelding om dette op til holdtilmeldingerne.
•    De hold der har deltaget i Oldboys Øst i denne sæson, har heller ikke haft mulighed for at afvikle deres sæson fuldt ud, da der som nævnt ikke er slutspil.
     Det betyder at de hold der er betalt for og tilmeldt sig til indeværende sæson, vil kunne få samme betingelser til sæson 2022 som de nævnte for Oldboys Vest. Skal man have nye hold med eller flere end dem
     man har haft, skal der selvfølgelig betales for dette.
•    De klubber der stod til at afvikle de to runder i Oldboys Vest i indeværende sæson, vil være de første der bliver spurgt til afholdelse i sæson 2022.

Det positive er, at det giver lidt mere frihed til at arbejde på afvikling af DM i år, da der kommer én weekend mere i spil, end det vi havde på tegnebrættet. Så vi krydser fingre for at dette kan lykkes og der arbejdes på fuld tryk for at nå i mål.

Turneringsudvalget

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge