DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Det er med glæde Stævneudvalget nu kan meddele, at der er åbnet op for tilmeldingerne til SM, JFM og DM 2020.
Der er sendt mail ud til alle klubbernes kontaktpersoner med invitationerne, men de kan også ses her:

SM invitationen

JFM invitationen

DM invitationen

Tilmeldingerne er oprettet i Dansk Dart Unions online stævne-tilmeldingssystem og efterhånden som tilmeldingerne vælter ind, så kan man se den aktuelle tilmeldingsliste ved at gå i menuen "Stævne" -> "Tilmelding" og vælge "Vis tilmeldte" ud for det pågældende stævne.

HUSK:
Tilmeldingsfrist til SM og JFM er fredag 14. februar 2020
Tilmeldingsfrist til DM er fredag 6. marts 2020

Så det er altså spillernes/klubbernes ansvar at dobbelttjekke, at tilmeldingen er registreret inden deadline. Tilmeldingslisten vil altid være 100 % synkroniseret med de tilmeldinger, der er tastet ind i systemet. Så står du ikke på listen er du således ikke tilmeldt stævnet.

Betalingen sker i forbindelse med tilmeldingen - følg guiden her:

1. Log ind med jeres klub-login
For at kunne benytte tilmeldingssiden, skal man være logget ind med sin klubs login til www.dart-ddu.dk - samme login som bruges ved licensbestillinger, indtastning af kampsedler mv.

Log ind ved at gå i menuen "Klubber -> Find din klub" og indtast brugernavn og adgangskode i login-boksen yderst til højre.

2. Gå til online-tilmelding som findes i topmenuen "Stævne -> Tilmelding".
Klik på "Tilmelding" (grøn knap) yderst til højre på siden ud for det stævne du gerne vil tilmelde dig til
Husk at læse på invitationen omkring de forskellige tilmeldingsmuligheder – specielt Herrehold, Damepairs og Juniorpairs – her dækker tilmelding både for hold/pairs-single-double.

3. Tilmelding af double
Vil man tilmelde spillere til double-rækkerne, så vælges "Double" i feltet "Klasse". Lige nedenunder kan man så vælge mellem herre-, dame-, drenge-, pige- eller mixdouble.

4. Tilmelding af single
Vil man tilmelde spillere til single-rækkerne, så vælges "Single" i feltet "Klasse". Lige nedenunder kan man så vælge mellem oldboys-, herre-, dame-, drenge- eller pigesingle.

5. Sletning/rettelse af tilmeldinger
Har man ved en fejl tilmeldt en spiller, et hold eller andet, kan man nederst på siden trykke "Afmeld" ud for den pågældende tilmelding.

6. Tilmeldingsfrist
På tilmeldingssiden kan man desuden se dato og klokkeslæt for tilmeldingsfristen. Når fristen er overskredet, vil det ikke længere være muligt at tilføje, rette eller slette tilmeldinger. Systemet vil automatisk trække en tilmeldingsliste ud og sende til de pågældende stævneledere - så sørg for at have alle tilmeldinger indrapporteret inden tilmeldingsfristen!
SM og JFM = fredag 14. februar 2020
DM = fredag 6. marts 2020

7. Kun aktive spillere kan tilmeldes
Det vil være sådan, at det kun er aktive licensspillere, der kan findes i søgefeltet, når man indtaster tilmeldingerne. Ønsker man at tilmelde en spiller, som endnu ikke er oprettet eller har fået licens, så er det vigtigt, at man i god tid får ansøgt om en licens i systemet, så spilleren kan blive oprettet inden tilmeldingsfristen. Er der spørgsmål i forbindelse med oprettelse af spillere / licenser kontaktes Sekretariatet som sædvanligt.


Med stor dart-hilsen
Stævneudvalget

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge