DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Kære forening under DDU

Du inviteres hermed til at deltage i Dansk Dart Unions pilotprojekt med appen Sport2gether. Sport2gether er en ny social app, som forbinder aktiviteter på tværs af foreninger, klubber og medlemmer, så man altid kan finde en at dyrke sin aktivitet med, uanset hvor man er i Danmark.  Appen kan hjælpe foreninger og private udbydere af aktiviteter med at rekruttere medlemmer, finde sponsorer, finde personale, belønningssystem til medlemmer, oprette betalende events, starte et community, give digital synlighed, lave specifik marketing på appen samt meget mere.

Formål med Pilotprojektet

Formålet med projektet vil være at skabe mere synlighed med de aktiviteter der er i DDU, øge folkesundheden, samvær og fællesskabet. Med appen Sport2gether vil det være let for alle at se de aktivitetstilbud der er i ens nærområde. Sport2gether vil lave markedsføring af appen i omkringliggende kommuner for at synliggøre aktiviteterne på tværs af kommunegrænserne.

Rammerne for pilotprojektet

Projektets varighed vil vare 12 måneder hvor I skal bruge appen aktivt og så meget som muligt. Som forening/private udbydere af motion, får i gratis 12 måneders Premium på appen hvor I har adgang til alle features i appen. Appen er gratis for alle at downloade og bruge, dog kan der tilkøbes markedsføring inde i appen i form af boost af aktiviteter. I vil blive introduceret til brugen af appen af en repræsentant fra Sport2gether, enten online eller fysisk. Materiale til jeres medlemmer, som kan sendes ud, når I skal introducere dem for projektet, er lavet som inspiration og hjælp, til at komme så godt fra start som muligt. Al feedback omkring appen skal formidles videre til Sport2gether’s repræsentanter, der vil gøre brug af den feedback til at forbedre appen.

Projektet starter 1/6/2022 og slutter 12 måneder efter. Hvis man ønsker at fortsætte med brugen af appen, vil det ske automatisk, dog koster det 75 kr / måned eller 810 / år. Sport2gether er med som support hele vejen, så I får det maksimale ud af brugen af appen, og et produkt der kan hjælpe jeres daglige udfordringer med at blive løst. Ved tilmelding skrives til Nanna på nah@dart-ddu.dk at I ønsker at deltage, med klubbens navn, en kontaktperson og dennes telefonnummer. Efter d. 1/6 vil I blive kontaktet af en repræsentant fra Sport2Gether som vejleder jer i det videre forløb.

Skulle I have spørgsmål er i velkomne til at ringe til DDU’s udviklingskonsulent, Nanna Holmgård, på 24 82 82 52

 

Mvh

 

Dansk Dart Union og Sport2gether

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge