DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Tilmelding og turneringsplanlægning kommer hurtigere ud nu!
Turneringsudvalget vil åbne op for en tidligere tilmelding til næste års sæson. Vi har hørt hvad klubberne har ønsket, i forhold til at vide hvor og hvornår de skal spille de første turneringskampe i august.

Og for at vi kan nå at lave turneringsplanen klar, vil der være en tidligere tilmelding i år.
Vi åbner derfor op for tilmeldingen 18. juni 2018, og fristen for holdtilmeldinger er tirsdag 3. juli 2018 (Husk at Klubkontingent skal være betalt først, før I kan forny licenser og tilmelde hold til alle turneringerne).

Efter 3. juli 2018, vil vi gå i gang med turneringsplanlægningen, og få de enkelte rækker på hjemmesiden, efterhånden som de er færdige.


Optimalt forløb, når der er åbnet op den 18. juni 2018:

1. Klubberne skal først betale kontingent for den kommende sæson (2018/2019) og når det er sket vil de andre produkter være tilgængelige

2. Så kan man lave sine holdtilmeldinger til den kommende sæson

3. Der kan købes licenser til den kommende sæson 2018/2019 – det betyder, at man faktisk kortvarigt kan have to aktive licenser, da licensen 2017/2018 først udløber d. 30.06.2018, men det har ingen praktisk betydning.

4. VIGTIGT, at man ligeledes går ind under Klub stamdata og får opdateret på Max antal hjemmekampe og selvfølgelig tjekker om alt anden information er opdateret korrekt, specielt e-mail.

 

God dart og god sommer.

Turneringsudvalget.

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge