DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Støt vores sponsor

Køb dartudstyr til specialpriser

Dansk Dart Unions Turneringsudvalg har på sit møde tirsdag aften fastlagt inddelingen af turneringsrækker for den kommende sæson. Hele 51 nye hold er tilmeldt den løbende turnering - hvor der endda ses bort fra Oldboys, Juniorpairs, Damepairs og Lokalrækker. Til den fremgang skal nævnes de cirka 15 hold, der er trukket ud af turneringen af forskellige årsager - men det ændrer ikke ved en flot fremgang!

Inddelingen af rækker og hold kan ses i menuen under "Turnering" -> "Turneringsplanlægning 2015/2016" - eller ved at klikke her.

 - Vi er klar over, at vi har lanceret en ny turneringsstruktur til denne sæson. For nogle områder, klubber og hold er den mere markant, end den er for andre. Vi offentliggør nu, hvilke hold, der spiller i hvilke rækker og på hvilke spilledage. Hvis det viser sig at være umuligt at få til at gå op for enkelte klubber, så tilbyder vi, at I må trække de ramte hold ud af turneringen og få jeres penge tilbage, siger Turneringsudvalgets formand Claus Rasmussen.

Fristen for at melde tilbage, i så fald man ønsker at framelde et hold, vil være onsdag den 29. juli 2015 - det sker via mail til info@dart-ddu.dk.

Øvrige spørgsmål kan rettes til Turneringsudvalgets formand Claus Rasmussen på telefon 30 42 12 86 eller mail claus.ryom.rasmussen@hotmail.com

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge