DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Kære dartklubber og medlemmer

Grundet den meget alvorlige situation i Ukraine, så har Dansk Dart Unions bestyrelse, valgt at efterleve et ønske om en fælles udmelding til alle de respektive verdensforbund. Danmarks Idræts Forbund (DIF), IOC, UEFA, FIFA, EHF, IIHF, ISO og flere andre internationale organisationer har alle udelukket Rusland og Hviderusland fra alle aktiviteter. Det betyder, at ingen russiske eller hviderussiske hold eller atleter, kan deltage i konkurrencer af nogen art.

Dansk Dart Union har i dag, fremsendt en opfordring til vores 2 internationale forbund, WDF (World Darts Federation) og WPD (World Para Darts), om at tage de samme skridt i forhold til det Russiske Dart Forbund, hvilket i praksis vil betyde, at de udelukkes fra alle aktiviteter under WDF og WPD, og dermed også Dansk Dart Union.

Det er med stor beklagelse at vi må tage dette skridt, men situationen i Ukraine er af så ekstraordinær karakter, at vi på ingen måde kan sidde det overhørig. Vi skal, selv om det er med en lille stemme, markere vores fordømmelse af den forfærdelige og vanvittige handling, som Rusland og Hviderusland har bragt til Ukraine og resten af verden.

 

Med venlig hilsen

Henrik Vestbo
Formand, Dansk Dart Union

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge