DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Licenser

Vi har tidligere meldt ud at alle licenser ville blive nulstillet i går, mandag 22. november, så man kunne begynde at købe licens til den nye sæson 2022.

Det udskydes nu til 04. december 2021, da vi lige har et DM man stadig skal kunne nå at tilmelde sig til med gældende licens for sæson 2020-2021. Her er tilmeldingsfrist nemlig 03. december 2021.

 

Arrangørklubber

Der er nu fundet arrangørklubber til DDUs arrangementer for sæsonen 2022.

Dog har der været lidt misinformation vedr. afholdelse af Damepairs. Her kan man godt søge om de enkelte rækker, så hvis der er nogle klubber der vil byde ind på afholdes af en enkelt eller flere damepairs-rækker, så skal vi have ansøgningen senest 1. december 2021.

Det drejer sig om Damepairs: 1. division, 2. division Øst, 2. division Vest, 3. division Øst, 3. division Vest-A og 3. division Vest- B

 

Holdtilmelding

Husk I skal tilmelde hold til den kommen sæson 2022 SENEST onsdag 1. december 2021. Log på hjemmesiden, gå i Klubportalen, betalt først Klubkontingent, herefter kan I tilmelde hold.

Turneringsudvalget går i gang torsdag 2. december med at planlægge alle turneringsrækkerne, så det er vigtigt I overholder denne deadline!

Husk at få opdateret jeres stamoplysninger, så der står det korrekte antal hjemmekampe I kan have på én gang. Det er meget vigtigt for planlægningen af turneringen.

 

Medlemstal 2021

På torsdag 25. november afleverer vi kontaktoplysninger på alle klubber til DIF. De er i fuld gang med at forberede det materiale der bliver sendt ud til alle klubber umiddelbart efter. Den 1. december 2021, kan I begynde at indberette medlemstal.

 

 

 

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge