DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Kære klubber

Godt nytår til jer alle sammen.


Vi håber vi har taget hul på et år, hvor der med tiden bliver lempet mere op for tingene, end status er lige nu i Danmark.

Vi får flere henvendelser vedr. turneringen og omkring 1. division og her er lige en status på situationen, hvis der skulle være tvivlsspørgsmål rundt i klubberne.

Alt afvikling af turneringen i alle rækker er sat i bero indtil 1. marts. Der må ikke afvikles kampe og med de landsdækkende restriktioner der er nu, så må ingen bruge deres klublokaler. Der er totalt lukket ned for brug af dart lokaler indtil 17. januar, som det er meldt ud på nuværende tidspunkt myndighederne. Dette gælder alle klubber og alle spillere på alle niveauer i hele landet.

Tidligere har 1. division været under en særregel med afvikling af eliteidræt. Dette er suspenderet fra dags dato, da DIF har henvendt sig til formanden og påpeget, at alle ikke livsvigtige funktioner er lukket ned for afvikling. Dette gælder derfor også 1. division og de kampe der var sat til at afvikles i denne uge.

Vi skal alle følge restriktionerne og hjælpes ad med at overholde dem i klubberne, selv om vi gerne vil spille dart.

Så der er absolut ingen der må bruge deres lokaler, før der er ok fra myndighederne. Både nationale og lokale myndigheder.
Der må ikke afvikles turneringskampe før 1. marts eller nye udmeldinger kommer fra DDU. Alle rækker er sat i bero indtil da.
De nye turneringsplaner er under udarbejdelse og da vi ved at have forlænget sæsonen har købt os noget ekstra tid, så vil der blive arbejdet på de nye turneringsplaner i den kommende uges tid. Det betyder at vi om senest 14 dage har turneringsplaner klar og der vil selvfølgelig også følge de nødvendig opfølgninger og udmeldinger på den status der er på restriktioner til den tid.

Turneringsudvalget

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge