DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Vil du gerne kombinere efterskole og dart? Så tag til efterskolernes dag i Odense

På idrætsefterskolen Sports Academy Denmark i Odense er det muligt at forene dartsporten med det velkendte sociale efterskoleliv. Foto: Sports Academy Denmark

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Overvejer du at starte på efterskole, og elsker du samtidig at spille dart? Så skulle du måske overveje at tage til efterskolernes dag i Odense nu på søndag. I tidsrummet 13-17 holder den fynske idrætsefterskole Sports Academy Denmark nemlig åbent hus.

Sports Academy Denmark har i dette skoleår for første gang nogensinde haft en dartspiller på efterskolen i skikkelse af juniorlandsholdsspilleren Sebastian Bech. Det er sket i et samarbejde med den lokale dartklub Dart Odense, hvilket har betydet, at Sebastian Bech har kunne tage til morgentræning alle hverdage i ugen, mens der også mindst to gange om ugen har været eftermiddagstræning på programmet. 

Hver eneste morgen står Mikkel Skovlund fra Dart Odense i den forbindelse klar i dartklubbens lokaler, hvor han byder Sebastian Bech velkommen til godt og vel en halvanden times træning, inden skoledagen med resten af efterskolens elever begynder.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet med Sports Academy Denmark. Det er en rigtig god efterskole, og vi håber, at der også i fremtiden vil være dartspillere på skolen, for så står vi hellere end gerne klar til at åbne klubben og tilbyde gode træningsfaciliteter, fortæller Mikkel Skovlund.

- For os er det totalt ligegyldigt, om man er medlem af Dart Odense, eller om man spiller i en anden klub. Sebastian er eksempelvis stadigvæk medlem i FIOV, og sådan skal det være. Når han er i klubben, så bliver han behandlet nøjagtig som en af vores egne. Døren står altid åben, og det vil den altid gøre, når efterskolen har dartspillere tilknyttet, uddyber Mikkel Skovlund.

Det er som nævnt nu på søndag, at Sports Academy Denmark holder åbent hus. Det sker i tidsrummet 13-17. Bemærk: Sports Academy Denmark opfordrer til, at man først tager kontakt til skolen enten på telefon 66 12 14 14 eller e-mail info@sportsacademydenmark.dk, inden man kommer på besøg.

Du kan læse mere om Sports Academy Denmark her.

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge