DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Dansk Dart Union er i gang med at lave en tur til World Masters i Holland, FOR DEM DER ER KVALIFICERET - enten via det faktum at de har vundet turen som vindere af DM / SM / JFM, eller har kvalificeret sig fra WDF ranglisten (2021 og 2022), der kan ses her: https://dartswdf.com/news/2022-wdf-world-masters-announcement

Der bliver lavet en bustur ud af Jylland, med opsamling i Aarhus - Kolding - Padborg, og med Hotel værelser (dobbelt værelser) på spillestedet: De Bonte Wever i Assen.

Vi har stor bus til 40 personer, og 15 værelser reserveret.

Vi tager afsted tidligt Onsdag den 07. December, og tager hjem efter den sidste er ude af indspil til WDF Championships, Mandag den 12. December! ... altså 5 overnatninger.

Har du ikke vundet turen, betalt af DDU, men er en af de kvalificerede - og gerne vil med, så kunne regningen komme til at lyde på:

Hotel:
5 overnatninger a ca 450 kr pr person/nat = 2.250 kr
Bus:
Alt efter hvor mange vi bliver til bussen, så imellem 1500-2000 kr pr person

Er dette noget for dig, så kontakt Elitechefen, Carsten Jeppesen på email eliteudvalget@dart-ddu.dk (eller hurtigst cje@ntg.com), eller på tlf.:f 42128282 ved spørgsmål.

 

 

2022 WDF World Masters - Announcement - DartsWDF

The World Darts Federation and Nederlandse Darts Bond are happy to announce initial details for the WDF World Masters, to be hosted at the Bonte Wever in Assen from Thursday 8 December.
In addition to the WDF World Masters, the new WDF World Open, the 2023 WDF World Championship Qualifiers and the 2022 World ParaDarts World Masters will also take place across the five days, ensuring an ...

dartswdf.com

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

 

lille SS logo 1 m skygge