DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Hovsa

                      Hovsa Dart Klub.

Hovsa dart klub blev starter i 1986.

Klubben er opkaldt efter fregatten Peder Skram som lage et sommerhus ned med et HOVSA-Messil i 1982 der af navnet Hovsa. Vi er omkring 40 Aktive og passive medlemmer som har til huse i lokaler på Håndværkervej 12 i Viborg. Vi har 5 hold i turneringen. Et i 2 division og 1 i Danmarksserien og 3 i kval rækken der til kommer 1 damepairs hold og 3 oldboys hold

Der afholdes vært år forskeldige klubmesterskaber. Klubmesterskaber i dart er for aktive passive og tidligere medlemmer der spilles single aktiv for sig og passive og tidligere medlemmer spiller sammen og double hvor aktive får en makker fra passiv og tidligere medlemmer det er en meget hyggelig dag.

Så er der klubmesterskaber i bob som også er hyggelige dag som vi afholder for det ikke skal gå op i dart det hele.

Der afholdes i april/maj et minde stævne for et af klubbens arbejdsheste som gik bort i januar 2011 Knygberg cup det er efter først til mølle princippet da der kun er plads til 50 spiller i klubben.

Den 29-12 hvert år er der Viborg mesterskaber det spilles som ved jfm og der inviteres 8 til 10 hold som så spiller hygge dart og får noget godt at spise og hvad der dertil høre det er en hyggelig dag hvor det sociale er i højsæde og en god måde at slutte dart året af på. Hvis i vil vide mere kan i gå ind på klubbens hjemmeside www.hovsa-dart-klub.dk og se mere.

M.V.H. Hovsa dart klub.


Klub information - spillestedet

Klub navn Hovsa
Klub adresse Håndværkervej 12
Klub postnr 8800 Viborg
Klub telefonnr Klubben 32110825
Klub e-mail Email
Hjemmeside Hovsa-dart-klub.dk
Lokaler Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Klub information - postadresse

Klub navn Hovsa
Navn Per Henriksen
Klub adresse Østerrisvej 23
Klub postnr 7840 Højslev
Klub telefonnr 22844544
Klub e-mail Email