DANSK DART UNION

Full member of the world darts federation
Medlem af danmarks idrætsforbund

Støt vores sponsor

Køb dartudstyr til specialpriser

Paradartfinalen i Thorup Strand var en succes

Lørdag d. 7. juli blev der afholdt finalestævne for landets Paradartspillere i Thorup Strand.

Stævnet var en stor succes, hvor Paradarten fik vist sig fra sin bedste side. Her kæmpede 12 deltagere om at blive Danmarks bedste Paradartspiller.

Vinderen af stævnet blev:

1.      Yvonne Post – Potten

2.      Frank Bjerregaard – Tvis Paradart

3.      Jesper Andersen – Tvis Paradart

4.      Pierre Petersen – Vejle Rolling Devils

Under finalen blev der spillet showkamp af Danmarks bedste dart-par, da Glenn og Henriette Honoré stillede op til stævnet og bidrog til at skabe større interesse om Paradartspillet.

Næste år bliver der oprettet en officiel Paradartturnering under Dansk Dart Union, hvor vi håber på stor opbakning fra de klubber som allerede på nuværende tidspunkt har gået forrest i udviklingen og opstarten af Paradart i Danmark.

I Dansk Dart Union bakker vi op om projektet og håber på at kunne udbrede det til endnu flere klubber, samt at Paradart bliver inkluderet i nogle af de mange stævner rundt omkring i landet. Allerede på nuværende tidspunkt er der flere klubber som har intentioner om at tilbyde Paradart til deres stævner, hvilket vi er meget glade for.

 

Har du interesse i at spille paradart eller har din klub interesse i at tilbyde Paradart, så kontakt DDU’s udviklingskonsulent Mikkel Syberg på mikkel.syberg@dart-ddu.dk. Vi hjælper jer meget gerne i gang!

Interesseret i dart? Klik på..

spildart

Klublogin

Tilmeld nyhedsbrev

Please wait

Dansk Dart Union er medlem af:

Sponsorer / samarbejdspartnere:

lille SS logo 1 m skygge